Hello!


Ik ben Valerie Convents, in de eerste plaats mama van drie schatten en vrouw van de liefste. Afkomstig uit Limburg maar voor de liefde verhuisd naar Brugge en helemaal verliefd geworden op deze geweldige stad. Oorspronkelijk boekhouder van opleiding maar o zo blij dat ik enkele jaren geleden de kans kreeg me om te scholen om van mijn passie mijn beroep te maken! En die passie, dat zijn baby's en alles wat er mee te maken heeft.


Zo startte ik ‘Magic Mommy Maker’ op, daar begeleid ik mama’s en papa’s vanaf de zwangerschap tot in de peutertijd door individuele prenatale infosessies en postnatale ondersteuning, alsook één op één workshops.


Ik ben daardoor vaak getuige van de meest intieme, mooie en soms ook moeilijke momenten in iemands leven. Ik voelde meer en meer de drang om deze momenten te kunnen vastleggen. Ik ben al zo lang gepassioneerd door foto’s en daardoor startte ik met een cursus fotografie om dit ook te kunnen professionaliseren binnen mijn praktijk. En zo ontstond ‘Magic Mommy Moments’.


Ik spits me dan ook heel bewust enkel toe op deze unieke fase in je leven vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest hebt tot de eerste weken met je baby. Mijn ultieme doel is om deze momenten in je leven die zo snel voorbij zijn op een pure en intieme wijze vast te leggen zodat je ze voor altijd kan koesteren.Daarnaast ben ik ook vrijwillige, maar bovenal trotse fotografe bij 'Boven De Wolken' en leg ik vast wanneer je moet loslaten... en dit doe ik met heel mijn hart.

Boven De Wolken biedt gratis professionele fotosessies aan voor sterrenouders bij het verlies van hun baby. Dit met veel respect, ervaring en liefde voor kostbare herinneringen.

Shoot!

Ik shoot foto's, jij shoot vragen!


Dat maakt de fotoshoots van 'Magic Mommy Moments' zo bijzonder... Een tikkeltje extra, àls je hier behoefte aan hebt. Terwijl ik jullie meest magische momenten vastleg op foto, kan je bij mij ook terecht met al je vragen en twijfels in verband met je zwangerschap, bevalling en baby. Let's shoot!